Loading
Loading
May 28, 2017 @ 1:00 pm

Beer Burgers & Two Smoking Barrels 2017

Attend on Facebook

28 mei is het weer zo ver! Beer, burgers and two smoking barrels 2017! Zin in de lekkerste burgers van Brabant? Livemuziek en bruisende gezelligheid, maar vooral lekker speciaal-bier*(geen pils).

Dit jaar hebben we zeker niet de minste brouwers op ons festival. Zij zullen natuurlijk uitsluitend uit hun beste vaatjes tappen! Tevens zijn we weer bewapend met een BBQ-team van formaat en een band waarop stil staan onmogelijk is. Vind je dit allemaal iets te wild? Dan ga je toch lekker met je favoriete biertje in onze chillzone genieten van de schitterende omgeving van het festivalterrein.

Weet je wat het mooie is? …ons festivalterrein is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk! Om te proeven van de speciaal bieren zijn uiteraard kaarten nodig. Voor €10,- is een uniek proefglas te koop om de bieren te proeven. Naast het glas ontvang je ook 2 munten zodat je meteen aan kan sluiten bij je favoriete brouwer. Het ”beer, burgers and two smoking barrels 2017 proefglas” mag je natuurlijk als aandenken mee huiswaarts nemen als herinnering aan deze nu al onvergetelijke dag. Kaarten zijn online verkrijgbaar op=op!

Voor meer info kijk op onze website. www.beerburgers.nl

18 years or older?