Loading
Loading
Aug 10, 2017 @ 3:00 pm

Kannen & Kruiken Amersfoort 2017

Attend on Facebook

Bier- en wijnliefhebbers kunnen van donderdag 10 tot en met zondag 13 augustus in het prachtige Burgemeester Brouwerplantsoen hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers leg je bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en DJ’s voorzien je van een bijpassende soundtrack van je festivaldag. De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Proost!

MENUKAART (jpg)
Bier: bit.ly/Amersfoort_bierkaart
Wijn: bit.ly/Amersfoort_wijnkaart

PROEFLOKAAL DE KOPEREN HOND
Voor degenen die zich nog verder willen verdiepen in de kunst van het drinken vinden er elke dag proeverijen in samenwerking met proeflokaal De Koperen Hond. Per proeverij is er plek voor een klein aantal mensen.
Schrijf je in via bit.ly/bierproeverij_Amersfoort of loop langs De Koperen Hond en Henri Bloem op het festival zelf.

BIER
Het Burgemeester Brouwerplantsoen wordt omgetoverd tot een waar bierwalhalla. Saison, blond, dubbel, tripel, pale ale, IPA, kriek, pils, bock, stout, porter, witbier, weizen, radler, alcoholarm en alcoholvrij: we hebben het allemaal. En laten we vooral de zeldzame vintage specials niet vergeten. Gegarandeerd dat het hart van menig beer geek daar sneller van gaat kloppen.
kannenkruiken.nl/amersfoort/bier/
Bar van Zanten: bit.ly/Beerspecials

WIJN
Op Kannen & Kruiken proef, nip en geniet je volop van de godendrank. Weet je echt helemaal niets van Europese klassiekers en Nieuwe Wereldwijnen en wil je ein-de-lijk eens de inner-wijnconnaisseur in jezelf channelen? Onze sommeliers vertellen je met alle liefde over de verschillende smaken en wijnhuizen.
kannenkruiken.nl/amersfoort/wijn/
Bijzondere wijnen: bit.ly/Wijnspecials

ETEN
Eet jezelf tonnetje rond bij de leukste mobiele keukens uit het land. Zij schotelen je overheerlijk vers en ambachtelijk eten voor. Op het menu staan onder andere vullende maaltijden, lichte snacks en verrukkelijke borrelhapjes. Om je vingers bij af te likken!
kannenkruiken.nl/amersfoort/eten/

MUZIEK
Hoe relaxt is het om met de zon op je bol en een speciaalbiertje of wijn in je hand lekkere tunes te horen! Daarom laten we een arsenaal aan te gekke bands en DJ’s uitrukken om jullie te voorzien van het nodige vertier.
kannenkruiken.nl/amersfoort/muziek

BLOKKENSCHEMA’S MUZIEK / PROEFLOKAAL
Donderdag: bit.ly/Amersfoort_donderdag
Vrijdag: bit.ly/Amersfoort_vrijdag
Zaterdag: bit.ly/Amersfoort_zaterdag
Zondag: http://bit.ly/Amersfoort_zondag

ENTREEGLAS
Een lekker speciaalbiertje of fijne wijn drink je uit een mooi glas op een voetje. Op Kannen & Kruiken schenken we de dranken in deze hard plastic glazen. Bij je eerste drankje betaal je eenmalig een muntje voor een glas. Bij elk volgend drankje lever je het glas in bij de bar voor een schoon exemplaar. Het glas is niet inwisselbaar voor een muntje. Je kan het mee naar huis nemen of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Door deze actie worden tienduizenden plastic glazen bespaard en wordt bijgedragen aan een schoon terrein.

MEEWERKEN?
Kannen & Kruiken zoekt mensen die zowel voor als achter de schermen willen helpen. Denk aan opbouwers, kassiers en sfeerbeheerders. Iets voor jou? Vul dan dit formulier in:
https://goo.gl/forms/4EVPAIkGUWitz7Rf1

OPENINGSTIJDEN
Donderdag: 15.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 15.00 – 01.00 uur
Zaterdag: 13.00 – 01.00 uur
Zondag: 13.00 – 22.00 uur

www.kannenkruiken.nl
www.instagram.com/kannenkruikenl

18 years or older?