Loading
Loading
Apr 20, 2017 @ 8:00 pm

Liquor Lecture #5: De grote Kever Kopstoot-competitie

Attend on Facebook
Pretoriusstraat 1hs
Amsterdam
1092EWNetherlands

De Drankerij helpt je nu naast de nodige tools & booze, ook een handje met de knowhow. Tijdens de Liquor Lectures verklaren we je de wondere wereld van BOOZE & COCKTAILS.

In samenwerking met bartenders en de drankmerken uit de Drankerij staat er iedere editie een andere drank of cocktail(s) centraal. Er wordt verteld, uitgelegd, gepresenteerd en natuurlijk geproefd. Na deelname aan de Liquor Lecture kun je de geleerde stof in de praktijk brengen om je eigen perfect serve te maken. En uiteraard zijn alle benodigdheden om er thuis een vervolg aan te geven met een mooie korting verkrijgbaar.

In de vijfde Lecture werken we samen met de boys van KEVER GENEVER.

___________________________________________________

De grote Kever Kopstoot-competitie: op zoek naar de perfecte kopstoot

Herinner jij je nog dat je opa genever dronk? In zo’n klein borrelglaasje, waar hij genoegzaam aan nipte? De Kever Genever boys wel. Ze vinden het jammer dat de associatie bij jenever vooral bij opa blijft hangen en dat er tegenwoordig zo weinig mensen nog van deze fantastische drank afweten. Het is tijd voor een herwaardering van genever. En daar zorgen de Kever boys deze vijfde Liquor Lecture voor.

Kever Genever neemt ons mee naar de wondere wereld van jenevers, en waarom deze drank helemaal de bom is, ook – juíst – voor onze generatie. Wat is het verschil tussen oude en jonge jenever? En waarom schrijf je Jenever soms met een ‘G’? Ze leggen je het haarfijn uit.

–De gedemocratiseerde Kopstoot—

In het tweede gedeelte komt het er op aan. Jij gaat opzoek naar de perfecte Kopstoot met de beste Amsterdamse bieren. Kever heeft de handen ineen geslagen met hun lievelingsbrouwers; de Prael, De Eeuwige Jeugd, Two Chefs Brewing en Lowlander. De brouwers zijn natuurlijk van de partij en geven een introductie over hun bieren, waarna wij mentaal voorbereid de lekkerste smaken gaan combineren voor de perfecte Kopstoot. Proeven zul je!
Laat je tong goed het werk doen want de beste Kever kopstoot-combinaties komen overigens bij verschillende barren in Amsterdam op de Kopstoot Kaart… Amazing. It’s True.

Wil je alles weten over het stoken van genever, ben je nieuwsgierig naar een vette (gezellige) start- up uit de buurt, wil je pochen met goede combinaties op het terras in Amsterdam of heb je gewoon zin in jenever, bier en een mooie avond? Schrijf je dan in voor Liquor Lecture #5.
_________________________________________________

INSCHRIJVEN is wel zo handig, want er is beperkt plek!
WAT: Kever Kopstoot competitie
WANNEER: donderdag 20 April
HOE LAAT: We starten om 20:00 uur
HOE LANG: +- 2 uur
HOEVEEL: Gratis entrée
INSCHRIJVEN: kan in Dorstlust’s Drankerij op de Pretoriusstraat nummer 1 of via drankerij@dorstlust.nl

18 years or older?