Loading
Loading
May 27, 2017 @ 12:00 pm

Woodlands Festival 2017

Attend on Facebook
Oudtburghweg t/o 3
Bergen
1862PXNetherlands

TICKETS: http://www.woodlandsfestival.nl/tickets

LINE-UP: http://www.woodlandsfestival.nl/festivalprogramma-woodlands-2017-102#.WSe64euLSUk

ALLE INFO & NIEUWS OP EEN RIJ: http://www.woodlandsfestival.nl/nieuws-7#.WSe7EeuLSUk

Creatief talent krijgt op Woodlands de ruimte om op alle vlakken kunsten te vertonen. Van de eindeloze beats van de dance area tot de intimiteit van de singer/songwriters bus. Er zijn knallende bands, theatrale acts, beeldende kunstenaars aan het werk en talloze kinderactiviteiten. Zo smelt alles samen tot een uniek festival en een onvergetelijke dag. Woodlands stroomt over en staat te springen om de liefde te verspreiden.

Een wandeling over het terrein mondt uit tot een groot avontuur waar alle zintuigen worden geprikkeld. Een prachtige springplank voor lokaal talent en een Bergens creatief en muzikaal paradijs voor jong en oud. “Als je hier eenmaal bent, wil je nooit meer naar huis…”.

Spread the Woodlove!

Woodlands Festival vindt plaats in Bergen (N-H). Een uniek en bruisend festival waar o.a. DJ’s, live muziek, theater, eten en een schitterend decor de ingrediënten zijn voor een fantastisch begin van het festivalseizoen.

Woodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen. Bereikbaar met de fiets, auto of met de Woodlands pendelbus vanaf Alkmaar CS die je ook weer veilig terugbrengt.

www.woodlandsfestival.nl

18 years or older?