Two Chefs Brewing

BARS, Restaurants & HOSPITALITY INDUSTRY

Article Intercity Conspiracy 03
Wave Icon

Wat wij kunnen betekenen voor jouw horecazaak:

Wij werken graag samen met horecazaken en vinden het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen waar beide partijen van profiteren. Daarom zetten onze sales en accountmanagers zich in op persoonlijk contact, niet alleen over zakelijke dingen – maar ook om elkaar beter te leren kennen. Op die manier kunnen wij jou beter helpen.

Want naast dat wij ervoor zorgen dat jouw zaak altijd voorzien is van kneitervers craft bier dat regelrecht uit onze brouwerij komt, denken wij verder ook graag met je mee.

Wellicht wil je een breder assortiment omdat jouw klanten avontuurlijke bierdrinkers zijn, of misschien willen ze juist gewoon een lekker doordrinkbare klassieker. Van frisse pale ale’s tot aan stevige stouts, voor ieder wat wils – wij hebben het. Onze acht ijzersterke ‘Originals’ vormen de harde kern van ons assortiment, deze bieren zijn allemaal verschillende stijlen en worden het hele jaar door gebrouwen. 

Dan zijn er de ‘Limited Editions’, dit zijn speciale bieren met gewaagde smaakcombinaties en van bijzondere bierstijlen die maar eenmalig gebrouwen worden. Wat past het beste bij jou zaak? Misschien wel een combinatie van de twee!

Landelijk dekking

Als onafhankelijke craft bierbrouwerij hebben wij de luxe om met alle distribiteurs samen te mogen werken. Hierdoor zijn Two Chefs bieren in iedere hoek van Nederland verkrijgbaar. Inmiddels leveren alle grote distributeurs onze core bieren. Wil je weten wie jij moet hebben om Two Chefs bier gemakkelijk te regelen in jouw regio? Hieronder vind je een lijst met onze accountmanagers per regio, geef ze een belletje!

Product Folders

Om onze producten echt goed te leren kennen hebben we voor jou ook hele informatieve product folders met productomschrijvingen en uitleg over de individuele bieren zoals smaakomschrijvingen. Onze acht ‘Originals’ zijn de core-bieren uit de selectie: altijd vers, smakelijk en betrouwbaar – deze zijn altijd verkrijgbaar. Onze specials, oftewel ‘Limited Editions’ zijn de meer experimentele craft bieren die worden gebrouwen met bijzondere ingrediënten en zorgen voor spannende smaaksensaties – deze worden eenmalig gebrouwen en zijn beperkt verkrijgbaar. Iedere maand komen er zo’n drie nieuwe specials bij, dus check on assortiment regelmatig of vraag voor een Release Calendar om niks te missen.


De product folders zijn overigens ook handig voor het informeren van jouw personeel zodat zij als ware craft bier experts overkomen.

Contact

Indien je meer informatie wilt of graag wilt dat dat wij contact met je opnemen, stuur ons dan een berichtje via onderstaande knop. Maar Je kan ons ook bellen op onderstaand nummer, dan helpen wij je direct

Telefoonnummer: 06-51389522
Klik hier om ons te mailen

Sign up for the B2B newsletter

sign me up

Newsletters suck... ours' don't!

Know what’s brewing and get 10% off your next order

© 2023 Two Chefs Brewing