Two Chefs Brewing

WORLDWIDE & EXPORT

Slijters en drankwinkels 04
Wave Icon

WORLDWIDE & EXPORT

Ons plan om de wereld te veroveren met uiterst smaakvolle craft bieren komt aardig op gang. Steeds verder groeit ons bereik en klantengroep in het buitenland, niet alleen onder de fanatieke craft bier fijnproevers maar ook onder de nieuwsgierige en avontuurlijke bierdrinkers!

Two Chefs is internationaal! 
Naast dat ons brouwteam van over de hele wereld komt zijn er onlangs vier accountmanagers bijgekomen in Duitsland en daar houdt het niet op. Wij hebben behoorlijk wat kennis, ervaring en contacten buiten de Nederlandse grenzen en dat zet zich lekker voort. Wij hebben nauwe banden met bekende brouwerijen in het buitenland en hebben dan ook regelmatig collabs /samenwerkingen om spannende nieuwe bieren samen te brouwen. Zo spreiden wij onze kennis, leren we nieuwe dingen en breiden wij ons netwerk continu uit.

Wil jij ook met Two Chefs samenwerken in het buitenland, wil je weten hoe wij een lading Two Chefs bier zo snel mogelijk bij jou kunnen krijgen, of wil jij ons helpen met de wereld te veroveren? Neem contact met ons op! 
klik hier om ons te mailen

Newsletters suck... ours' don't!

Know what’s brewing and get 10% off your next order

© 2024 Two Chefs Brewing